Diensten

E.C.W. Koeriers en Sneltransporten bv is er trots op u te kunnen bevestigen, dat wij in staat zijn uw goederen van document tot ruim 16 europallets op een snelle, doch zeer verantwoorde wijze te vervoeren van laadadres 'linea recta' naar het afleveradres, dus niet om- of overpakken met het risico van beschadigen, vergeten of zelfs vermissen. Dit geldt ook voor 'gevaarlijke stoffen' (ADR). Tevens bestaat de mogelijkheid op het afleveradres lichte montagewerkzaamheden door onze medewerkers uit te laten voeren.

Heeft u opslagruimte nodig? Tegen concurrerend tarief? Dan biedt E.C.W. Koeriers en Sneltransporten bv u ook de mogelijkheid uw goederen / zendigen, voor een korte of langere periode in onze verwarmde en beveiligde hal tot maar liefst 550 m2 (6 meter hoog) op te slaan. Heeft u ruimtegebrek? Vraag gerust (vrijblijvend) naar de mogelijkheden.

Al onze voertuigen zijn van een recent bouwjaar en voldoen daardoor aan de laatste milieueisen. Ze zijn altijd voldoende uitgerust met beschermdekens, spanbanden en antislipmatten etc. om uw zendingen correct en zeker te kunnen vervoeren. Indien uw zending dit vereist, wordt een voertuig voorzien van een ADR-pakket en een bevoegde (gediplomeerde) chauffeur om uw gevaarlijke stoffen te vervoeren. De benodigde vergunningen en papieren zijn uiteraard standaard aanwezig.

Production by Robin Krooshof Services 2012
ECW Koeriers Diensten Voertuigen Contact